Jeugdwerk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Jeugdwerk
  • Opstandingskerk wil voor iedere leeftijd een interessante en uitnodigende plek zijn! Daarbij biedt de Samen Jong-visie (https://www.missienederland.nl/brengleven/samenjong/overzicht) houvast, waar we als Team Jeugd uit putten. Belangrijk is daarbij dat we niet alleen separate programma's aanbieden voor verschillende leeftijdsgroepen, maar ook ontdekken hoe we samen één groep zijn.
  • De Bendes zijn weer wekelijks met een nieuwe methode: Bijbel Basics. Beiden zijn positief ontvangen en ervaren en worden doorgezet in het nieuwe seizoen. In verschillende groepen is al een start gemaakt met sociale activiteiten zoals lasergamen en verstoppertje in de kerk afgelopen jaar. Ontzettend leuk, en ook belangrijk voor de band en groepsvorming.
  • Er is een enorme pool aan Bendeleiders actief om alle Bendes iedere zondag te draaien. Geweldig om te zien dat de groep voor na september al bíjna compleet is.
  • Voor de groep van 12 t/m 15 jaar hebben we een coördinator Jacobine Dekker. Zo ontstaat ruimte om naast Teentalk extra in te zetten op o.a. contact met de jongeren en activiteiten met elkaar. Teentalk tijdens diverse diensten gaat verder met de Teentalk-crew,
  • Een individuele gespreksronde met alle 16 t/m 25-jarigen, die de afgelopen maanden startte met nieuwe coördinatoren van de 16+-groep, levert veel inzicht. Samen met de jongeren geven we hier prioriteit aan door oa. een jongerenwerker aan te trekken. Op woensdagavonden komt deze groep bij elkaar.